Vi tilbyder

Vi har mange års erfaring med plastbearbejdning og kan rådgive om udformning af emner, samt hvilke tolerancer det er muligt at overholde i de forskellige plast-typer.

Vi er et lille, men stærkt team, som ikke går på kompromis med kvalitet og stabil levering.

Vi udfører både store og små serier samt store og små emner. Lige fra 20x20mm emner i 2mm tykkelse til 1550x3100mm emner i 100mm tykkelse.CNC Fræsning

Vi råder over en 4-akset Homag CNC overfræser,

som kan bearbejde plader på:190 x 1550 x 3100mm. (HxBxL)

Samt 2 CNC Bearbejdningscentre

530x510x1060. (HxBxL)

Pladerne holdes fast på et vakuumbord eller skruestik, som kan bearbejde alle typer plast, bl.a. PEHD500, PEHD1000, PEHD2000, PA6, POM, PETP, PVC, PMMA, PP, PEEK, PUR, PVDF, PE, PETG, PC og PTFE. Vi kan håndtere langt de fleste filtyper, men arbejder oftest ud fra DXF / DWG / IGES / RhinoCeros / SAT (ACIS) / STEP / Inventor / SolidWorks / SolidEdge / Parasolid / ProE / UniGraphics / CATIA / m.fl.

Derudover er vi fødevaregodkendt og næsten alle materialer kan bestilles med batchnummer, så alle krav til FKM-sporbarhed er overholdt.

Forespørgsler og ønsker om tilbudsgivning til: info@nordic-parts.dk eller +45 70666562
cnc drejning


CNC Drejning

Vi drejer i alle typer plast, og skulle jeres projekt også omfatte dele i metal så spørg endelig.

Op til Ø500 L1000Varmebukning

Vi varmebukker f.eks. Akryl, PETG, PC og PEHD. I princippet kan alle typer plast varmebukkes, men vi finder disse typer mere velegnede end mange af de andre.PE Svejsning

Varmluftsvejsning udføres med varmepistol og med tilsatsmateriale (tilsatstråd), hvilket giver en bredde på svejsning på op til 6 mmPlasttyper

Alle plastmaterialer har forskellige egenskaber. Hvilke krav skal dine emner kunne leve op til?
Nogle plasttyper har god resistens overfor kemikalier, nogle har gode egenskaber i forhold til mekanisk slid, og andre indeholder smøremiddel, så materialet i sig selv kan fungere som lejemateriale.
Ring og få en snak om, hvilke krav dine emner skal leve op til. Så hjælper vi med at finde det plastmateriale, der besidder de rette egenskaber til dit projekt.